informacione para fillimit te perdorimit te forumit

Go down

informacione para fillimit te perdorimit te forumit

Post  Admin on Tue Jun 23, 2009 3:44 pm

Merrni pak kohë për të lexuar këtë informacion përpara fillimit të përdorit të forumit
si te shfrytzoni panelin tuaj administrativ ?
Ne 'top menu', kliko ne 'Log In', nje dritare e re do shfaqet. jep username "emri t" the passwordin qe keni zgjedhur gjatregjistrimit. nese e harroni paswordin..., http://death-crew.board-directory.net/profile.forum?mode=sendpassword .Pasi të jeni regjistruar, klikoni në lidhjen "Administrata Panel" në fund të faqes si te modifikoni bordin tuaj te paraqitjes ?Ju mund të modifikoni bordin tuaj duke zgjedhur një themë (çdo themë të ndryshme tregon figura, ngjyra dhe ikona). Për të bërë këtë, shkoni në panelin administrativ, pastaj kliko mbi Menaxhimin në Styles Admin menu dhe zgjidhni një nga themat e afishuar. Ju mund të ndryshoni më vonë ose të zgjidhni një tjetër. Si ti menagjoni kategorit dhe forumat ?Ju mund të shtoni, modifikoni dhe fshini i kategorit dhe forumat që ju keni krijuar çdo kohë dhe pa limit. Për të bërë këtë, shkoni në panelin e administrativ, në pjesën e menaxhimit të Forumit Admin, dhe pastaj kliko tek "Shto një lidhje" (një forum apo një kategori).
avatar
Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2009-06-23
Age : 28

View user profile http://death-crew.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum